Skip to content

Naslovna Vesti EDUKO KAMP / IZLET - IGROM DO ZNANJA
EDUKO KAMP / IZLET - IGROM DO ZNANJA Štampa
nedelja, 11 jun 2017 16:03
Podesite željenu veličinu slova


Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom "Vuk Karadžić" realizovala je projekat "Eduko kamp / izlet - igrom do znanja". Projekat je odobrio Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - Republika Srbija, Autonomna pokrajina Vojvodina.

Osnovni cilj projekta je podsticanje i unapređenje životnih veština: komunikacije, snalaženje u problemskim situacijama, timski rad, prevencija nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, solidarnost, tolerancija i multikulturalizam kroz edukativne, kreativne i sportsko-rekreativne radionice.

Jednodnevni izlet u Suboticu (Kelebiju i Palić) organizovan je 20. maja 2017. godine. Tom prilikom deca su: upoznala kompleks Ergele na Kelebiji (vozili se fijakerom, posetili Muzej kočija, jahali konje), i životinjski i biljni svet Zoo vrta Palić; usvojila nova saznanja o prirodnim lepotama, istorijskim i kulturnim znamenitostima Severno-bačkog okruga.

2.jpg1.jpg3.jpg


 


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma