Skip to content

Naslovna Vesti Veliki lov na biljku
Veliki lov na biljku Štampa
ponedeljak, 10 april 2017 12:02
Podesite željenu veličinu slova

Dobijanjem Medjunarodnog statusa Eko škole ŠOSO sa domom " Vuk Karadžić" u Somboru uključena je u medjunarodne projekte . Projekat" Veliki lov na biljku " realizuje se u desetak zemalja i odnosi se na aktivnosti koje se tiču upoznavanja i brige o životnoj sredini, U ovom projektu učenici uz osmišljene i prilagodjene  aktivnosti istražuju i upoznaju svoje  uže i šire prirodno  okruženje    - mapiraju i upoznaju osnovne karakteristike biljaka, nihov izgled, karaketristike  koje su bitne za njihov opstanak, način njihovog razmnožavanja i brige o njima.

Kroz ove aktivnosti učenici   izradjuju albume , kartice i materjale koji se koriste kao nastavno sredstvo u školi. Na ovaj  zanimljiv i pristupačan način učenici  svoja znanja stiču u prirodnom ambijentu -  školskim baštama , školskom stakleniku,  voćnjaku ,povrtnjaku,  senzornim baštama , što znatno olakšava i prijatnim čin obrazovni proces i boravak u školi.
Sve aktivnosti podržava Toyota.


izrada knjizice LOV.jpgID KARTICE RADNO.jpgID KARTICA.jpgfotografisanje biljaka.jpgDARWIN.jpg


#thegreatplanthunt #ToyotaEurope & #EcoSchools
 


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma