Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Naši ekoškolski novinari Štampa
Vesti
petak, 10 februar 2017 23:49
Podesite željenu veličinu slova

U toku jeseni 2016 godine učenici naše škole uključili su se u Projekat " Školski zeleni press 2016" u organizaciji Ekološkog udruženja građana " Zeleno  pitanje".   Naše učenice Lidija Knol i Milica Janković bile su aktivne na ovom polju pa su se tako njihovi članci  iz oblasti ekologije našli u časopisu " ČUVARI RAVNICE ". Radovi naših učenika proglašeni su jednim od najboljih i za njih su učenice nagrađene diplomama.  Ekoškolski novinaru nastavljaju svoje aktivnosti i u narednoj godini.

http://skolskizelenipress.blogspot.rs/2017/01/novi-broj-decijeg-ekoloskog-casopisa.html

Opširnije...
 
Obeležena školska slava – Sveti Sava Štampa
Vesti
sreda, 01 februar 2017 23:00
Podesite željenu veličinu slova

U ŠOSO sa domom „Vuk Karadžić“, 27. januara 2017. godine održana je svečana proslava povodom školske slave -  Svetog Save. Učenici su za ovu priliku, zajedno sa svojim nastavnicima,  pripremili bogat program. Svečanosti   je  prisustvovao i arhijerejski  namesnik somborski, Savo  Nikolić, koji je ovogodišnji kum  naše ustanove. Povodom  školske slave, kum  škole  je  poklonio  nameštaj za  jednu učionicu što će značajno  unaprediti  uslove  rada u školi.

Opširnije...
 
Primena Montesori metoda u nastavi Štampa
Vesti
nedelja, 29 januar 2017 11:00
Podesite željenu veličinu slova

U toku zimskog raspusta, održano je horizontalno usavršavanje za nastavnike na temu „Primena Montesori metoda u nastavi“.  Koleginice Mirjana Marjanović i Eva Hekli Šarkezi upoznale su prisutne sa osnovnim  principima rada po Montesori modelu i demonstrirale način primene Montesori didaktičkih sredstava.

Opširnije...
 
Realizovana horizontalna obuka za zaposlene Štampa
Vesti
sreda, 18 januar 2017 21:57
Podesite željenu veličinu slova

U sredu 11.januara 2017. godine u objektu na Apatinskom putu održano je horizontalno usavršavanje na temu "Senzorna integracija" koje si vodile koleginice Branka Bogdan Petrić i Jasmina Benčić. Pored teorijskog dela prikazan je film o praktičnnoj primenu vežbi za podsticanje senzorne integracije.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 65


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma