Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Obeležen Dan planete Zemlje Štampa
Vesti
sreda, 30 april 2014 18:15
Podesite željenu veličinu slova

Dan planete Zemlje , koji se obeležava tradicionalno u celom svetu svakog 22, aprila realizovan je u našoj ustanovi .

U cilju shvatanja značaja očuvanja planete Zemlje I resursa koji se nalaze na njoj ( biljni I  životinjski  svet, vode , vazduha) učenici su učestvovali u radionici koja je sadržala nekoliko aktivnosti .

Opširnije...
 
Održan Sajam obrazovanja Štampa
Vesti
utorak, 29 april 2014 19:49
Podesite željenu veličinu slova

U utorak, 29.04.2014. godine, ​ je u Sokolskom domu održan Sajam obrazovanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Školske uprave i Regionalne privredne komore Sombor. Sajam obrazovanja otvorio je načelnik Školske uprave Borislav Staničkov. Na Sajmu obrazovanja osnovcima su se predstavile srednje škole iz Zapadnobačkog okruga. Naša ustanova je predstavila profile po kojima se se učenici mogu školovati u našoj srednjoj školi. Ispred štanda su se mogli videti proizvodi Učeničke zadruge, koja deluje u okviru srednje škole.

Opširnije...
 
Naši učenici su posetili Nacionalnu službu za zapošljavanje Štampa
Vesti
utorak, 29 april 2014 16:57
Podesite željenu veličinu slova

Naši učenici završnih razreda osnovne i srednje škole posetili su u utorak, 29.04.2014. godine, somborsku filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje u cilju boljeg upoznavanja sa procedurom prijavljivanja na tržište rada nakon završetka školovanja. Ova aktivnost sastavni je deo programa profesionalne orijentacije učenika naše škole. Kroz polučasovni razgovor učenika sa Gordanom Strilić Stjelja iz NSZ, učenici su dobili praktične i korisne informacije o načinu (potrebnoj dokumentaciji i mestu) prijavljivanja u NSZ i daljim obavezama korisnika.

Opširnije...
 
U Somboru održan Međunarodni sajam cveća Štampa
Vesti
subota, 26 april 2014 17:53
Podesite željenu veličinu slova

U Somboru je održan tradicionalni Međunarodni sajam cveća na kome je svoje proizvode izlagala i naša ustanova. Ovaj festival je trajao dva dana - 25. i 26.04.2014. godine. Na sajmu je prisustvovalo oko 80 domaćih proizvođača cveća iz Vranja, Vrnjačke Banje, Novog Sada, Šiljegovaca, Sombora, ali i iz susednih zemalja. Na sajmu je pored cveća priređena i izložba starih zanata, ribica i papagaja.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 Sledeća > Kraj >>

Strana 63 od 69


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma