Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
IGROM DO DRUGARSTVA Štampa
Vesti
sreda, 24 maj 2017 14:12
Podesite željenu veličinu slova

Na osnovu programa "Moja škola, Moj klub", Sportski savez grada Sombora, organizovao je festival fudbala u petak, 19.maja u vremenu od 10 do 12 časova na fudbalskom igralištu PK „Sombor“, pored kanala.

Opširnije...
 
Veliki lov na biljku Štampa
Vesti
sreda, 17 maj 2017 20:54
Podesite željenu veličinu slova

Tokom aprila i maja meseca  učenici su učestvovali na radionicama koje se odnose na upoznavanje osnovnih karatketristika biljaka iz okruženja, osnovnih delova biljaka, kao i uslove u kojima se biljka razvija.

Opširnije...
 
Zlatna medalja za Kristinu Štampa
Vesti
utorak, 16 maj 2017 21:27
Podesite željenu veličinu slova

Na Republičkom takmičenju iz Tehničkog i informatičkog obrazovanja  održanog 13. maja u OŠ " Petar Kočić " Zemun,   učenica Škole za osnovno i srednje obrazovanje " Vuk Karadžić " Sombor, Kristina Brančić osvojima je ZLATNU MEDALJU i treće mesto u disciplini auto modelarstvo IOP (mentorka Marijana Bugarski). Svi učenici i nastavnici su dobili zahvalnice i pohvale od Ministarstva prosvete i Društva pedagoga tehničke kulture Srbije.

 
U poseti Nacionalnoj službi za zapošljavanje Štampa
Vesti
utorak, 16 maj 2017 20:45
Podesite željenu veličinu slova

Naši učenici završnih razreda  srednje škole posetili su 04.05.2017. g. somborsku filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje u cilju boljeg upoznavanja sa procedurom prijavljivanja na tržište rada nakon završetka školovanja. Ova aktivnost sastavni je deo programa profesionalne orijentacije učenika naše škole. Кroz polučasovni razgovor učenika sa Gordanom Strilić Stjelja iz NSZ, učenici su dobili praktične i korisne informacije o načinu (potrebnoj dokumentaciji i mestu) prijavljivanja u NSZ i daljim obavezama korisnika.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 69


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma